FK Totens 16-åringer på fjorårets Skaw-cup.
FK Totens 16-åringer på fjorårets Skaw-cup.

- Vi bruker Europris for å få foreldre med på Spond Cashback

15 og 16-åringene til FK Toten har bedrevet «verdens enkleste dugnad» med Spond Cashback de siste sesongene. De største tilskuddene til lagkassen har kommet fra foreldrenes handling på Europris.

Av: - Spond
Sist oppdatert: 2019-10-29T10:31:50.0000000Z

- Europris har et bredt utvalg som samler mange folk, og da er det enkelt å få foreldrene til å handle her, innleder trener Ronny Hasli.


Videre forteller totingen at Europris alltid er hans første «argument» for at foreldre og støttespillere skal ta i bruk Cashback. Dette har de aller fleste gjort, og for å samle penger inn i lagkassen til Totens fotballtalenter handler foreldre og støttespillere på Europris fremfor andre konkurrenter. 


Les mer om Sponds cashback her

- Det er viktig å ha Cashback-partnere som brukes ofte, da dette genererer mer penger. Det er også med på å sørge for at foreldrene bruker Europris fremfor nabobutikken, for de ser at det gir penger tilbake til laget, forteller Hasli. 


Toten-treneren forteller også at de stadig jobber med å få flere støttespillere til Cashback-ordningen, og at deres siste «stunt» gikk ut på å få med flere besteforeldre.

Visste du at du andre familimedlemmer og venner kan bli en del av laget cashback-ordning? Les mer om det her. 


Billig sommercup


Totens G15/16 har samlet inn snaut 5 000 kroner bare fra Europris. Pengene gikk til en sommercup i løpet av sesongen.


- Vi hadde ikke brukt fem øre før cupen i sommer, men alt skal brukes på laget og pengene vi har til overs går til noe sosialt i løpet av 2019. Mesteparten av pengene gikk til Skaw cup i Skagen i Juli. Dette bidro til en lav egenandel og sikret deltakelse for alle spillerne våre, sier Hasli.


Hasli er svært fornøyd med hvor mye cashback har brakt inn og forteller at alle FK Totens lag benytter tjenesten, til og med A-laget. Ungdomstreneren lovpriser rett og slett både Spond, Cashback og Europris.


- Europris har alltid støttet FK Toten og lokalfotballen, men med Cashback har vi fått mye penger direkte til lagkassen. Cashback har også vært med å bygge opp interessen for Spond-appen som allerede er helt genial, og gjør hverdagen mye enklere for oss, avslutter Hasli.

Tilbake
ANNET INNHOLD