25 October, 2021

Sandra Seifert bruker Spond Club: – Jeg kan trygt anbefale det!

Siden 1973, har Kristiansund Håndballklubb organisert idrett for barn og unge. I dag bruker de Spond Club. Styreleder Sandra Seifert er kjempefornøyd med løsningen.

Sandra Seifert vokste opp i Tyskland, og spilte håndball gjennom hele oppveksten. I 2006 flyttet hun til Norge. Hun tok kjærligheten hennes for håndball med seg.

Kristiansund Håndballklubb har 26 lag og en gruppe for de minste, og over fire hundre medlemmer. Seifert ble med i styret 2016, og har vært styreleder siden 2018. Om hva som motiverer henne til å stå opp om morgenen og bidra i klubben, svarer Sandra, «Jeg har jo vokst opp slik. Man har noe å bidra med når man ikke er på jobb, og gleden man ser i ansiktene til barna og ungdommene er jo motivasjon nok!»

Videre sier hun, «Man ønsker jo å jobbe frivillig for noe. Jeg får ikke betalt, men det varmer hjertet mitt – det er gleden for min del.»

Kristiansund HK var tidlig ute med å ta i bruk Spond Club. Seifert har vært med fra starten, og sett utviklingen av Spond Club på kloss hold, «Vi kom med forslag på hva som kunne forbedres, og vi opplever at Spond lytter til tilbakemeldingene våre og legger til rette for våre behov.»

«Spond Club har et mye enklere medlemsregister enn det vi har brukt før. Vi har jo vært med siden starten, og vi har sett mye forbedringer underveis.»

Sandra Seifert (til høyre) er kjempefornøyd med Spond Club.

Spond Club er fullt integrert med den populære Spond appen, som brukes av medlemmer, trenere og foresatte. Når informasjon oppdateres i appen av den enkelte bruker, som en ny adresse eller et nytt telefonnummer, oppdateres dette automatisk i medlemsregistrene til laget og klubben. Dette simplifiserer også innmeldinger og utmeldinger av medlemmer. Alt gjøres raskt, enkelt og ryddig.Kristiansund HK nyter en enklere hverdag med Spond Club. Seifert sparer mye tid på administrasjon og logistikk gjennom de brukervennlige og innovative tjenestene Spond tilbyr.

«Det er veldig enkelt for min del, og vi sparer mye tid. Alle medlemmene legger inn sin informasjon i appen, og dette oppdateres automatisk i medlemsregistrene. Det gjør ting mye enklere for oss. Det gir oss et automatisk oppdatert medlemsregister, og det er jo viktigst for oss i dag.»

Spond Club har gjort livet enklere for Kristiansund HK, og Seifert er strålende fornøyd, «Det er mye lettere å nå ut til alle medlemmene med Spond – innmelding har blitt enklere, oppretting av nye grupper har blitt enklere, og det økonomiske har blitt enklere.»

På spørsmål om hva hun ville sagt til en klubb som vurderte å gå over til Spond, svarer Seifert, «Jeg kan trygt anbefale det! Av de tilgjengelige tjenestene, er Spond den desidert beste.»

Hvis du vil begynne å bruke Spond Club, kan du registrere deg her.