- Har samlet inn 10 000 til lagkassen på et år uten dugnadsarbeid med Spond Cashback

Vindbjarts 06-guttelag har aktivt brukt Cashback for å få penger inn i lagkassen. Med mer enn 70% av lagets foresatte som bidragsgivere har pengene strømmet inn.

- Cashback er vanvittig enkle dugnadspenger å få inn. Du bruker bare noen minutter og tjener mange tusen i løpet av et år, sier Håvard Karlsen som er hjelpetrener og forelder på sørlands-laget.


Og ifølge Vindbjart-treneren går alt på skinner - og helt av seg selv. Bortsett fra å prate litt om Cashback inn i mellom, gjør ikke de frivillige trenerne og laglederne noe mer. Det som imidlertid har skjedd er en forandring i fotball-foreldrenes handlemønster.


- Folk velger å gå og handle der de får cashback, sier Karlsen, og trekker frem blant annet Europris og Cubus som de mest brukte cashback-partnerne til laget.

- For dumt å ikke bruke cashback


Vindbjart-treneren skulle gjerne ønske at samtlige foresatte, besteforeldre og andre støttespillere brukte cashback, men registrerer at noen få etternølere ikke har begynt å bruke cashback. Dette ser han ingen grunn til, men ønsker ikke mase «høl i huet» på folk, og regner med å verve de siste foreldrene litt etter litt. På spørsmål om tips til lag som enda ikke har begynt med cashback kommer Karlsen med følgende råd:


- Alle bør hive seg i gang med det. Særlig hvis du bruker Spond fra før. Mitt tips er at du får én person som er tilknyttet laget til å bruke de få minuttene det tar for å sette seg inn i Cashback. Da sprer det seg som ild i tørt gress, for når det går opp for folk hvor lett det er å registrere seg, og hvor lite tid det tar.. Ja, da er det nesten for dumt å ikke gjøre det, sier Karlsen.


Foreldretreneren påpeker at han hadde brukt Spond uavhengig av cashback eller ikke, men at cashback er et stort pluss for brukerverdien.

Sparer til turnering


Vindbjarts 06-gutter har enda ikke brukt noen av tusenlappene de har spart opp. I stedet spares pengene opp til en større utenlandsturnering da alle har råd til å reise. Vindbjart har nemlig en maksgrense pr spiller som skal reise på turnering, men med ekstra penger i lagkassen, vil laget kunne holde seg under maksgrensen og sørge for at alle spillerne har råd til å være med på turneringen.


- Vi har ikke helt bestemt oss når turneringen blir, men det blir trolig i løpet av et år eller to, men vi ønsker å å drive kostnadene ned sånn at alle kan være med, sier Karlsen.


Og den eneste dugnaden de bedriver er å at en prosentandel av kjøpene deres hos partnere som Europris, Peppes og Cubus går til lagkassen.


- De eneste dugnadene vi er med på er for klubben, men disse pengene går ikke direkte til oss, avslutter Karlsen.

Tilbake
ANNET INNHOLD